Hoppa till innehåll

Catering

Med mottot ”No ordinary catering” ger vi sällskap möjligheten att ta del av Mathias Dahlgrens välkomponerade menyer var helst ni önskar. Från de mindre cateringarna till större bröllop, fester & exklusiva events. Med exklusiva råvaror, finess och kunskap av högsta nivå i alla led hjälper vi dig att få en ultimat gastronomisk upplevelse anpassat till dig och ditt sällskap.

Utöver ett pris på menyn tillkommer kostnad för personal, transport och eventuellt hyrgods. Behöver du hjälp med dryck så står våra sommelierer och hela vår vinkällare till förfogande.

Vårt minimum spend ligger på 20 000 kr per tillfälle.

Kontakta vår eventansvariga Johan Andersson om du vill veta mer.

Event

Vårt professionella team har lång erfarenhet av high-end events. Vi har en enorm erfarenhet i företaget men även knutit ann noga utvalda samarbetspartners för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. På unika och specifikt utvalda platser i Sverige har vi skräddarsytt exceptionella upplevelser utöver det vanliga.

Nedan följer några exempel, för bokning och mer information – kontakta Johan Andersson

Gastronomiskt Vildmarksäventyr

Upplev ett magiskt äventyr tillsammans med oss i de norrländska fjällen. Under ett par dagar får vi följa den samiska livsstilen med allt från renhållning till natursköna upplevelser. Vi tar dig med på en kulinarisk resa där renen tillsammans med säsongens bästa råvaror står i fokus. Njut av gastronomiska smaker när vi serverar lunch bland renar på fjället och en efterföljande middag på förstklassiga Silver Lodge på Galtispuodafjället där ni även spenderar natten.

Björkholmen

Följ med på en fartfylld, rolig och säker resa med SeaEvents ribbåtar där vi blandar natur, kultur och spänning som ni sent kommer att glömma. Klädda i vattentäta och varma sjökläder färdas vi genom ett fantastiskt Skärgårdslandskap för att lägga till vid Björkholmens privata brygga för god mat och bastu, badtunna och bad.

MD Penthouse Suite

Ta er middagsupplevelse till nästa nivå med en privat middag i total avskildhet. På bästa läge mitt i stan erbjuder vi en satellit som möjliggör en unik och intim gastronomisk upplevelse. Med hiss som tar er hela vägen in väntar en spektakulär våning med internationell känsla, stor terass och fönster från golv till tak som ger en vidunderlig utsikt över Stockholms skyline.

Kontakta catering

Fyll i din förfrågan i formuläret nedan så hör vi av oss snarast.